У тому числі троє іноземців: Кількість жертв пожежі в одеському готелі "Токіо Стар" збільшилась

Усі постраждалі отримали опіки тіла та дихальних шляхів, а також отруєння продуктами горіння.

У ніч на 17 серпня сталася пожежа в одеському готелі "Токіо Стар", унаслідок якої загинули уже 9 людей. Щонайменше 18 людей постраждали, серед них – дитина та іноземці, передають Патріоти України.

Виконувач обов’язків директора департаменту охорони здоров’я одеської ОДА Гінжул Ігор заявив, що перша бригада рятувальників прибула на місце події о 1:55. Повідомлення про пожежу надійшло о 1:34. Пацієнтів приймали 7 бригад медичної швидкої допомоги.

Всього унаслідок пожежі постраждали 18 людей, серед них – 1 дитина та 2 іноземців. 7 людей загинули на місці пожежі, а ще одна людина – у "швидкій".

17 серпня о 14:12 під час проведення слідчих дій на місці пожежі знайдено тіло дев'ятого загиблого.

10 постраждалих госпіталізували, з них 7 – перебувають у важкому стані, а 2 – у стані середньої важкості. Серед госпіталізованих є іноземець, громадянин Сьеєрра-Леоне. Постраждав також громадянин Литви, але він від госпіталізації відмовився.

Усі постраждалі отримали опіки тіла та дихальних шляхів, а також отруєння продуктами горіння.

Серед пацієнтів, яким надавали медичну допомогу:

2 мешканців Одеси;

3 мешканців Одеської області;

1 мешканець Херсонської області;

1 мешканець Сум;

1 мешканець Маріуполя;

1 громадянин Литви;

1 громадянин Сьеєрра-Леоне.

Джерело: 24 канал

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...