Оце так поворот: У трейлері S. T. A. L. K. E. R. 2 виявили зашифрований вірш Тараса Шевченка (відео)

Гравці побачили приховане послання розробників у новому трейлері гри S. T. A. L. K. E. R 2. Його показали геймерам в рамках заходу Xbox Games Showcase, передають Патріоти України.

На жаль, в ролику відсутні геймплейні кадри. Замість цього розробники вирішили здивувати гравців атмосферними локаціями повноцінного відкритого світу, в якому буде симулироваться справжнє життя. Враховуючи те, що даний проект є одним із найбільш очікуваних, шанувальники серії почали буквально по шматочках розбирати показаний трейлер.

На 01:22 глядачам показують підземну лабораторію і одну з експериментальних істот, яка знаходиться у скляному контейнері. Крім напису «Власність держави Україна», гравці помітили і досить несподівану відсилання до вірша Тараса Шевченка.

У нижній частині пробірки розташований уривок з вірша «Катерина». Щоб прочитати його, доведеться перевернути і віддзеркалити зображення:

“Не слухала Катерин
Ні батька, ні неньки,
Полюбила москалика,
Як знало серденько.
Полюбила молодого,
В садочок ходила,
Поки себе, свою долю
Там занапастила.”

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...