У це важко повірити! 46-річний чоловік, який важив 110 кг, приголомшив неймовірним схудненням (фото)

Чоловік з індійського міста Гургаон схуд з 110 до 85 кг за сім місяців. Скинути 25 кілограмів йому вдалося, змінивши раціон. Про це пише видання Times of India, передають Патріоти України.

46-річний Аншул Махшварі розповів, що зайва вага заважав йому жити і досягати мети. Коли стрілка на його вагах дісталася до 110 кілограмів, чоловік вирішив, що може змінити ситуацію на краще.

"Через вік і зайву вагу я почав стикатися з великою кількістю перешкод. Це був один із вирішальних факторів", - висловився він.

Передусім Махшварі змінив раціон, відмовившись від рису, фастфуду та алкоголю, Сніданок чоловіка складається із сезонних фруктів. На обід він їсть овочевий суп та велику миску салату, а також страви з бобових. На вечерю у нього суп та овочі.

Чоловік також щодня багато ходить, адже вважає, що рух та контрольована дієта – це найкращий спосіб скинути вагу. Махшварі пригадує, що щойно він почав худнути, його обличчя стало стрункішим і він перестав бути залежним від таблеток для зниження тиску. Він сказав, що бачив позитивний результат, і це допомагало йому не здаватися.

"Я знав, що якщо інші змогли це зробити, я теж зможу. Тепер, коли я бачу, наскільки здоровішою стала моя шкіра, у мене ще більше ентузіазму", - пояснив чоловік.

Кава буде не по кишені? Експерти налякали світовими цінами - ті сягли історичного максимуму

п’ятниця, 10 травень 2024, 6:38

Ціни на каву сорту робуста досягли історичного максимуму за 45 років на тлі дефіциту. Про це йдеться у звіті Міжнародної організації кави (ICO). За даними аналітиків, показник оптових цін у квітні зріс на 16,8%. Вартість кави досягла $1,9365 за фунт (0...

У реєстрі "Оберіг" буде окреме поле про статус вручення людині повістки: Як це працюватиме

п’ятниця, 10 травень 2024, 6:30

У Міністерстві оборони України повідомили, що функціонал реєстру "Оберіг" було вдосконалено. Так, у реєстрі буде окреме поле, яке вказуватиме на статус вручення повістки особі та показуватиме коли це сталося. Про це повідомила заступниця міністра оборо...