У це важко повірити: Дівчина з аномально вузькою талією вразила мережу (фото)

У 23-річної дівчини з М'янми окружність талії становить всього 13,7 дюйма (неповних 35 см). Вона стверджує, що це - виключно результат її "нормального і здорового" способу життя. Про це розповідає Мirror, передають Патріоти України.

Су Наїнг, завдяки своїй особливості стала сенсацією в соцмережах. Однак знайшлося багато і таких, хто звинуватили її як у використанні фоторедактора так і в спеціальних заходах щодо зменшення своєї талії.

"Я перебуваю в здоровому стані і дотримуюся здорової дієти, так що мені нема про що турбуватися. Я не думаю, що щось не так з моїм зовнішнім виглядом. Мені подобається фотографуватися і демонструвати мою зовнішність. Компліменти дуже лестять. Люди визнають, що це красиво", - відповіла всім Су.

При цьому офіційної інформації про параметри дівчини-оси немає. Вона навіть стала кандидатом в Книгу рекордів Гіннеса за найменшу талію, але титул залишився у попередній рекордсменки. У 1939 році нею стала британка Етель Грейнджер, чия талія досягла всього 13 дюймів.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...