У це важко повірити: У США хлопець втратив після аварії руку та половину тіла, але вижив (фото)

Молодий американець Лорен Шауерс вижив у аварії з важким навантажувачем, але для цього лікарі вимушені були зробити йому термінову операцію з ампутації нижньої частини тіла, передають Патріоти України.

За його словами, погодитися на операцію було нескладно, оскільки це вирішувало питання життя та смерті, пише DailyMail. Весь час поруч із хлопцем була його дівчина Сабія Райх.

Трагедія сталася, коли Лорен працював на навантажувачі під час ремонту моста. Він розповів, що їхав вузькою дорогою, коли автомобілі проти правил почали проїжджати на червоне світло світлофора одинарною смугою руху. Хлопець був змушений різко з’їхати з дороги. У результаті навантажувач впав з краю моста.

Хлопець спробував зістрибнути, проте його нога застрягла у ремені безпеки, і він впав разом з механізмом з висоти 50 футів.

"Я весь час був при свідомості. Мої очі були широко відкриті, і я побачив, як навантажувач впав і приземлився на мої стегна та праве передпліччя", – розповів Лорен.

Сабія уточнила, що тоді життя хлопцю врятувала м'яка земля: буквально перед падінням її накидали робочі, які ремонтували міст. Якби не це, юнака просто розрізало б навпіл і він стік кров'ю до приїзду медиків.

Відразу після госпіталізації лікарі думали, що нижні кінцівки Лорена можна ще врятувати. Після першої операції пацієнтові залишили стегна та геніталії.

Однак в остаточному підсумку медики прийшли до рішення, що необхідно ампутувати всю нижню частину тіла пацієнта – зробити гемікорперектомію. Хлопець дав дозвіл на операцію.

Лікарі говорили його дівчині, що хлопець не виживе, і вона прощалася з ним шість разів. Однак лікарі помилилися в прогнозах, і Лорен дуже швидко пішов на поправку. Передбачалося, що він буде в лікарні мінімум півтора року, але цей термін склав всього три місяці. Після 4-тижневої реабілітації хлопець повернувся додому.

Він сам навчився надягати протез і самостійно сідати в інвалідне крісло. За словами Сабіі, Лорен був дуже винахідливим, щоб стати якомога більш незалежним.

Хлопець заявив, що рішення про ампутацію далося йому легко, оскільки від цього залежало його життя "Сабія запевняє, що буде поруч зі мною попри все, й всі мої найближчі родичі перебувають поруч зі мною, це справді не було важким вибором для мене!" – уточнив він.


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...