У це важко повірити! Жінка 17 років зберігала їжу з McDonald's, і її вигляд сьогодні викликає багато питань (відео)

Експерименти з їжею з McDonald's вже давно не нова тема в соцмережах, і все ж користувачі продовжують ними дивувати, передають Патріоти України.

Наприклад, мешканка США Мінді Самшн зберігала меню з ресторану 17 років - в 2004 році вона купила чізбургер і картоплю фрі, які всі ці роки пролежали у неї вдома без холодильника. Як ви вже могли здогадатися, їжа практично не змінилася. Навіть не покрилася пліснявою.

Як пише The Sun, всі ці роки жінка спеціально не торкалася пакетів з продуктами, не відкривала їх і не спостерігала за тим, як вона розкладається. Точніше, як вона мала б розкластися, адже бургер і картопля виглядають сьогодні практично ідеально.

Самшн і її подруга дізналися про це лише після того, як в березні цього року вирішили відкрити старі пакети. "Я подумла, що період з квітня 2004-го по березень 2021-го - доволі тривалий, щоб можна було зробити якісь висновки", - розповіла жінка. За словами Самшн, запах з пакетів йшов "жахливий", їжа зачерствіла, але виглядала при цьому так, ніби її купили тільки вчора.

Примітно, що жінка не перша, хто перевіряє таким чином їжу з McDonald's і сумнівається в її якості при вигляді результатів. У зв'язку з цим на офіційному сайті мережі ресторанів раніше вже пояснювали, чому їжа не розкладається роками. Для цього, за словами виробників, необхідні певні температурні умови, а також волога. Якщо ж їжа знаходиться в сухому місці, на ній навряд чи з'являться бактерії і пліснява.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...