У центрі Харкова чоловік влаштував стрілянину із автомата біля ресторану, а потім зник (фото)

У суботу, 21 серпня, у Харкові біля ресторану по вулиці Ярослава Мудрого невідомий відкрив стрілянину з автомата. Його особу встановлено, інформують Патріоти України.

Як повідомила пресслужба Національної поліції в Харківській області, подію кваліфіковано за статтею "хуліганство". Стріляв 28-річний чоловік, який повинен був перебувати вдома в зв'язку з обраним раніше запобіжним заходом. Наразі його місцеперебування встановлюється.

За повідомленням місцевого Telegram-каналу "Труха", у ресторані відпочивала дружина чоловіка, який стріляв. До неї почали чіплятися представники місцевого криміналітету. Коли чоловік приїхав до закладу, йому дали відсіч. Тоді він поїхав по зброю.

Зазначається, що друг намагався зупинити його, заблокувавши проїзд автомобіля. Однак чоловік повернувся до ресторану і вистрілив з автомата дві черги в повітря.

У Харкові чоловік стріляв з автомата біля ресторану

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...