У центрі Харкова попрощалися із загиблою кулеметницею з позивним "Відьма" (фото, відео)

У четвер, 4 квітня, в Харкові проходить церемонія прощання з військовослужбовцем Збройних сил України та волонтеркою Яною Червоною, позивний "Відьма", яка загинула на Донбасі. Фото з церемонії опубліковано на Twitter сторінці "IT Sector Харків", повідомляють Патріоти України.

Прощаються з Червоною біля пам'ятника Тарасу Шевченку. На фотографіях можна побачити, що проводити волонтерку прийшло безліч людей. Харків'яни і побратими загиблої несуть квіти до її гробу.

"Зараз біля пам'ятника Шевченку проходить прощання із загиблою волонтеркою та військовою Яною Червоною. Вічна пам'ять", - йдеться у підписі до фото. "Прощай, Яно! Вічна шана і вічна пам'ять!", - пишуть в коментарях користувачі.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...