У центрі Харкова жінці ледь не відірвало голову тролейбусними дротами (відео)

У четвер, 9 вересня, в Харкові, де влітку невідомі обстріляли трамвай, через міський транспорт постраждала літня жінка. Вона отримала травму голови в результаті падіння тролейбусних дротів. Про це повідомляє Telegram-канал «Новини.Live Kharkiv», передають Патріоти України.

Інцидент стався у центрі міста біля зупинки громадського транспорту на вулиці Сумській. За словами очевидців, жінка проходила повз зупинки. У тролейбуса, що під'їхав, відірвалася штанга, дроти полетіли на тротуар й впали на пенсіонерку. Від удару товстим проводом жінка впала на землю.

Очевидці викликали швидку. 75-річну потерпілу доставили у лікарню. Медики встановили у неї розсічення тім'яної області, але симптомів струсу мозку немає.

Пізніше у пресслужбі мерії з посиланням на заступника головного лікаря «швидкої» Андрія Соцького розповіли, що жінка з діагнозом забійна рана голови отримала медичну допомогу та покинула лікарню невідкладної допомоги, повідомляє 2day.kh.ua.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...