"У центрі Києва маму вдарив по голові націоналіст": Гордон показав відео з Лолітою, де вона ображає українців

Український журналіст Дмитро Гордон показав відео з російською співачкою родом з Мукачева Лолітою, яка називає українців "бандерівцями". На відео Лоліта розповідає про те, що Росія їй дала те, чого не змогла дати Україна, передають Патріоти України.

"Стільки любові, скільки я отримувала і отримую тут, при всіх моїх різних обставинах, неправильній поведінці, моральній і аморальній, мене країна завжди приймала. А країна - це люди", - сказала Лоліта і зазначила, що одного разу в центрі Києва на її маму напав "бандерівець".

Після перегляду цього ролика Дмитро Гордон виніс свій вердикт. За його словами, в Лоліту вселився біс. "В Лоліту вселився біс. І, схоже, не один", - підписав ролик журналіст.

Нагадаємо, раніше Лоліта раптом згадала, як її маму в Києві вдарив "бандерівець". "У центрі міста Києва мою маму "бандерівець" або "націоналіст", як хочете, вдарив ззаду по голові. Вона впала, стукнулася головою об бордюр, отримала струс мозку, згодом - мікроінсульт, який ми зараз лікуємо. Ударив він її зі словами: "На своїй "собачій" мові будеш розмовляти у Москві". Це було 6 років тому. Мама дуже просила мене не піднімати ніяких скандалів, тому що вона все життя живе в Києві", - сказала Мілявська.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...