У центрі Києва п’яний водій спричинив смертельну ДТП

Внаслідок зіткнення автомобілів на Печерську в Києві загинули двоє людей, повідомляє відділ комунікації поліції Києва

Дослівно: "До поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Старонаводницькій. За вказаною адресою виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група із розслідування ДТП столичного главку та медики".

Деталі: На місці події правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Тойота", рухаючись по проїжджій частині на вулиці Старонаводницькій, виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем "Рено".

Водій і пасажир автомобіля "Рено" від отриманих травм загинули на місці події.

За кермом "Тойоти" перебував громадянин іншої держави, 1979 року народження, за попередньою інформацією, він був у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці затримали керманича "Тойоти", йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...