У центрі Києва помітили вовка - утримайтеся від прогулянок в цьому районі

У Києві в центральному районі розгулює вовк. Тварину побачили в ботанічному саду Гришка на Печерську. Відео з хижаком опублікували в Telegram-каналі Типового Києва, передають Патріоти України.

"Невідомо, що там собі планує сірий, тому будьте обережні і утримайтеся від прогулянок в цьому районі.Природа настільки очистилася, що...",- підписав відео автор.

А чи точно вовк?

У коментарях жителі столиці засумнівалися, що це вовк. Вони назвали тварину звичайною бродячою собакою.

  • Це не вовк. У них високі ноги... Звичайна собака-бродяга..
  • Вовки інші... Високі, тулуб завжди довгий. Розмальовка інша... Самотні вовки, якщо ходять по поодинці, завжди нападають. А тут собака аж перелякався. Та ще обертався, думала що його хоч погодували.
  • Скоріше за все звичайна собака, вовки по своїй природі максимально уникають людей.

Для довідки

Вовки зазвичай ведуть нічний спосіб життя і намагаються уникати людей. Ці тварини - хижаки. Зазвичай вовки не нападають на людей, якщо їх не провокувати.

Оселившись поблизу населених пунктів, сірі вовки нападають на домашніх тварин і собак. Особливо небезпечні вони в мисливських угіддях.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...