Розійшлися не на жарт: У центрі Києва відкрили стрілянину та намагались "задути" правоохоронців газом (фото)

У центрі Києва чоловіки нібито відкрили стрілянину та намагалися "задути газом" правоохоронців. Інцидент трапився поблизу кінотеатру "Жовтень" (Подільський район). Про це написали на сторінці "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

За словами очевидців, спершу двоє чоловіків підійшли до компанії молодиків і почали робити зауваження про те, що останні дуже гучно поводились.

"Слово за слово, і чоловіки дістали пістолети, почали стріляти. Коли прибули правоохоронці, чоловіки намагалися задути копів газом, але не дуже вийшло", – йдеться у дописі.

Зазначається, що підозрюваних було затримано.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...