У центрі Москви спалахнула будівля Театру сатири (фото)

У неділю, 28 січня, у Театрі сатири на Тріумфальній площі в Москві спалахнула сильна пожежа на площі 250 квадратних метрів. Евакуйовано 50 людей. Про це повідомляють російські ЗМІ та МНС РФ, передають Патріоти України.

За попередніми даними, пожежа почалася через зварювальні роботи. Горять дерев'яні конструкції купола покрівлі театру. Вогонь продовжує поширюватися, з-під купола валить сірий дим. 50 людей евакуювали з будівлі. На місці працюють 62 рятувальники та 14 одиниць техніки.

Крім того, за словами очевидців, у прилеглих дворах сильно відчувається дим, людям важко дихати. На даний момент перекрито з'їзд із Садового Кільця на 1-у Брестську вулицю. Опівдні на основній та дитячій сценах мали пройти дві вистави: "Дороги, які нас обирають" та "Вождь червоношкірих".

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...