У центрі Відня невідомий відкрив стрільбу: Багато загиблих та поранених (відео 16+)

Поліція закликала людей уникати громадських місць і зупинок громадського транспорту.

У центрі австрійської столиці 2 листопада сталася серія атак зі стріляниною і вибухом, в результаті якої, за непідтвердженими даними, загинуло семеро людей. Поліція Відня повідомляє у Твіттер, що зараз проводиться спецоперація, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців. сталося кілька перестрілок, поранені також декілька осіб. Точна кількість поки не уточнюється. Поліція закликала людей уникати громадських місць і зупинок громадського транспорту.

Як повідомляє Kurier, загинуло семеро людей, в тому числі один поліцейський. Також четверо отримали поранення, вони у важкому стані. Один з нападників нібито підірвав себе. За даними ЗМІ, атаковані синагога, єврейський центр і ресторани. Ця інформація поки не підтверджена.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...