Вбивство Шеремета: У Авакова розповіли про причини нічного обшуку у Антіна Мухарського

Артем Шевченко запевнив, нібито обшуки не означають, що особу, в якої вони проводилися, в чомусь звинувачують.

Артем Шевченко. Фото: ВВС.

У Міністерстві внутрішніх справ України не підтвердили та не спростували обшуки у шоумена Антіна Мухарського. Про це заявив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, передають Патріоти України.

Чи пов’язані зі справою Шеремета сьогоднішні обшуки в Антіна Мухарського? Чи можете ви це підтвердити чи спростувати?

- Я не можу ані підтвердити, ані спростувати. Зокрема, тільки те можу сказати, що в цій справі і проходили, і проходить нині, і буде проходити в майбутньому велика кількість слідчих дій, зокрема і обшуків. У нас тільки допитаних 3700 осіб, а може бути ще більше. Тому я би просив не сприймати будь-яку слідчу дію як якийсь вирок.

Слідство має законне право, якщо на це є ухвала суду, проводити слідчі дії там, де санкціонував суд. І це не значить, що якщо поліція проводить обшук на тому адресі чи іншому, що ніби як виноситься вирок чи домовласнику цьому, чи особі, яка там перебуває. Це свідчить тільки про те, що слідство хоче в цьому місці знайти певні відомості, які, на думку слідства, мають істотне для нього значення. Це звичайні слідчі дії. Таких обшуків дуже багато.

Джерело: Прямий

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...