"У цієї риби зуби краще, ніж у мене": Користувачів соцмережі вразив незвичайний улов(фото)

Фахівці повідомили рибалкам, що вони зловили так звану рибу-каторжника.

Рибалки з американського штату Північна Кароліна похвалилися в соцмережі Facebook своїм незвичайним уловом. Як передають Патріоти України, рибалки розповіли, що в невеликій річці поблизу міста Нагс-Хедед вони зловили дуже незвичайну рибу.

Як підкреслили чоловіки, коли вони дістали улов з води, то фактично впали в шоковий стан. Лише через деякий час вони дізналися, яка риба стала їхньою здобиччю. Відзначається, що сама по собі риба не має якихось особливих характеристик, але рибалок привернули увагу її зуби, які практично нічим не відрізняються від людських. «У цієї риби зуби краще, ніж у мене», - написали користувачі Facebook в коментарях до фотографій.

«У неї зуби краще, ніж у мене»: американські рибалки зловили унікальну рибу
Однак пізніше фахівці повідомили рибалкам, що вони зловили так звану рибу-каторжника. Від своїх родичів вона відрізняється величезними бічними корінними зубами і передніми різцями. Вчені іноді називають цю рибу овечої головою, оскільки будова її зубів точно таке ж, як і у овець. Риба-каторжник є досить доброзичливим істотою, оскільки харчується виключно устрицями і мідіями. Такі сильні і великі зуби цій рибі потрібні, щоб роздавлювати раковини і відкушувати мідії, прикріплені до скель.


Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...