"У цьому й проблема, що дехто так думає": Дружина Віктора Павліка висловилася про вилучення спецперепустки у співака

На тлі гучного скандалу зі спецперепусткою дружина співака Віктора Павліка та його концертна директорка Катерина Реп'яхова висловилася про вилучення документа в чоловіка, передають Патріоти України.

Блогерка відповіла на коментарі своїх підписників у Instagram та розповіла, що співаку вже давно дали перепуску, а те, що усі розцінили її як подарунок для неї - хибна думка. Також, за словами Катерини, зараз поліція вилучила документ для перевірки на справжність.

"У тому і проблема, що всі думають так, як думаєте ви, адже 3MI так це подали. А ви послухайте відео і що я в ньому кажу, там мови про подарунок у вигляді перепустки не йшло. Ця перепустка чоловіка, яку він має дуже давно. І її забрали задля перевірки справжності, патрульні поліції не повноважні сходу виявити як, ким, навіщо була видана перепустка і чи взагалі вона справжня", - заявила блогерка.

Скандал з Віктором Павліком і спецперепусткою

Нагадаємо, що скандал навколо родини Віктора Павліка розгорівся після того, як його дружина поділилася відео у соцмережах на одному зі стратегічних об'єктів столиці. Блогерка показала, як співак катає її Південним мостом, який під час війни зачинений для цивільного населення, і заявила, що це "задоволення не для всіх". Також на відео Павлік похизувався спецперепусткою на камеру та заявив, що це його подарунок коханій.

Воплі скрепної души: Сину офіцера російської армії регулярно "прилітає" за батька "героя СВО". Однокласники б'ють, іменують сином загарбника (відео)

середа, 1 травень 2024, 9:32

З під картинок телевізора створених російською пропагандою час від часу вилазить інформація про справжні настрої російського суспільства. Часто-густо про що шепочуться батьків на кухнях, стає відомо через вчинки дітей. Як зізнається школярик, все почал...

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...