"У ТЦК є певний план": В Україні почали призивати людей з бронюванням, - юрист

Поки бронювання військовозобов'язаних у «Дії» призупинено на певний час, ТЦК продовжують призивати людей, які вже мають законне право відстрочити призов. Про це заявив військовий юрист Роман Лихачов в ефірі КИЇВ24, передають Патріоти України.

За словами юриста, є відповідні судові рішення про те, що заброньованого мобілізували незаконно, але поки людина отримає це рішення, весь цей час вона служитиме.

«У мене таких звернень дуже багато насправді. І через те, що люди недооформлюють документи іноді, а іноді через те, що у ТЦК є певний план. До речі, багато судових рішень є, що призвали заброньованого незаконно. Але він отримає це рішення за рік-півтора, але весь цей час він буде служити», — розповів правник.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...