У ТЦК пояснили, чи потрібно військовозобов'язаним повідомляти про одруження та народження дітей

Військовозобов'язані повинні особисто повідомити ТЦК та СП про будь-які зміни у своїх персональних даних. Про це в інтервʼю "Главреду" повідомила офіцерка сектору мобілізаційно-оборонної роботи Київського міського ТЦК та СП Лариса Козак.

За словами Козак, у ТЦК потрібно повідомляти про будь-які зміни даних. Це потрібно зробити впродовж 7 днів та надати відповідні документи. Наразі функції оновлення даних дистанційно немає в електронному кабінеті військовозобов'язаного.

"Кожне неповідомлення про зміну даних можна розглядати як окреме порушення, але змінами до Кодексу України про адміністративні порушення закріплено, що у разі, якщо Єдиний реєстр військовозобовʼязаних підтягує інформацію з інших реєстрів, згідно з якими можна зробити висновок про зміну цих даних, то така особа не підлягає адміністративному стягненню", - пояснила Лариса Козак.

Водночас реєстр військовозобов'язаних вже наповнюється потрібними даними з інших реєстрів. Деяку інформацію працівники ТЦК вже бачать, проте вона ще не повна.

Тепер озброєна розумними бомбами з лазерним наведенням: Українська "Баба Яга" стала ще страшнішою

середа, 7 серпень 2024, 9:17

Українські безпілотники "Баба Яга" отримали нову потужну зброю. Останні зображення показують, що нічні дрони-бомбардувальники тепер оснащені керованими високоточними бомбами, здатними уражати з великої відстані, передають Патріоти Україн. Як йдеться у ...

В Україні стрімко переписали ціни на популярний продукт: Чого чекати далі

середа, 7 серпень 2024, 9:08

Ціни на кавуни в Україні знизилися майже вдвічі. Причина - сильна спека, через яку виробники прагнуть якнайшвидше продати свою продукцію. Про це повідомив провідний науковий співробітник Інституту аграрної економіки Богдан Духницький, передають Патріот...