У туалеті кафе дівчина ледве не відкусила хлопцю пеніс: Власник закладу розповів подробиці інциденту

У Києві в убиральні ресторану MisterCat дівчина сильно вкусила свого партнера за статевий орган під час орального сексу. Співвласник вказаної мережі закладів Ігор Тищенко назвав це "звичайним випадком" і повідомив, що хлопцеві вчасно надали медичну допомогу, передають Патріоти України.

Як пише "Дарниця Live", подія трапилася пізно ввечері 17 травня в закладі громадського харчування на вулиці Срібнокільській. Нетвереза пара вирішила усамітнитися в туалеті. Незабаром, як стверджували очевидці інциденту, звідти долинули крики хлопця.

Працівники ресторану-караоке з'ясували, що дівчина сильно вкусила чоловіка за пеніс. Потерпілому викликали швидку. Судячи з фото, він втратив чимало крові. Чоловік потрапив до лікарні, а дівчину ненадовго затримали, проте згодом поліцейські її відпустили.

"Я про це дізнався вчора [17 травня], коли мені скинули посилання на новину. Там не так усе страшно, як написали. Звичайний випадок, який, іноді, напевно, буває у всіх хоча б раз у житті. Нічого смертельно, більше розкрутили. Все нормально", – сказав Тищенко про те, що трапилося, в коментарі "Стране".

За його інформацією, молодий чоловік "здоровий". "Щодо дівчини, наскільки я знаю, теж усе відмінно. Сподіваюся, що вони й далі будуть дружити і зустрічатися. Звичайна весняна історія", – пожартував власник ресторану.

Обережно, кадри 18+!

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...