У Туреччині автобус з російськими туристами врізався в огорожу та перекинувся, є загиблі

У Туреччині врізався в огорожу та перекинувся автобус з російськими туристами: є загиблі

Туристичний автобус, який перевозив туристів з Росії, перекинувся у курортному регіоні Туреччини. За попередньою інформацією, внаслідок ДТП загинули четверо людей. Водночас 16 пасажирів постраждали і отримали різні травми. Про це у понеділок, 2 серпня, повідомляє видання TRT Haber, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що аварія сталася в провінції міста Анталія, Манавгаті. Транспортний засіб з росіянами врізався в огорожу на розв'язці D-400, а потім вилетів на зустрічну смугу і перекинувся.

Автобус, який потрапив в ДТП, перевозив туристів з Самари до аеропорту, поточнив Telegram-канал Mash.

"Туристи мали вилітати рейсом ZF 6394 о 21:50. Внаслідок ДТП загинули 3 людини, дітей серед них немає. Постраждалих розмістили в чотирьох різних лікарнях", - йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що кількість загиблих зросла до чотирьох.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...