У Туреччині дворічна дівчинка загризла змію, яка її вкусила (фото)

У турецькій провінції Бінгьоль дворічна дівчинка вбила змію, яка вкусила її за губу. Сталося це 10 серпня у селі Кантар. Як повідомляє британська газета Daily Mail, малеча грала на задньому дворі свого будинку. До неї підкралася півметрова змія. Вона атакувала дитину. Змія вкусила дівчинку за нижню губу, передають Патріоти України.

Малятко голосно закричало. На крик прибігли сусіди. На свій подив, вони побачили, що дівчинка міцно вчепилася в змію зубами.

Сусіди допомогли дитині — забрали вже дохлу змію, викликали швидку допомогу та стежили за тим, як почувається малеча. Дівчинка добу провела у лікарні. Лікарі спостерігали за її станом. Видання пише, що дитина повністю відновилася після укусу змії й почувається добре.

Батько малечі Мехмет Ерджан заявив журналістам, що був на роботі, коли його донька зазнала атаки.«Аллах захистив дитину», — сказав він.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...