У Туреччині кошеня Белла ледь не зірвало засідання уряду - відео стало вірусним і розбурхало мережу

У Туреччині маленьке кошеня стало зіркою мережі після того, як ледь не зірвало засідання політичного керівництва одного з міст. Кадри з ним опублікував мер Бейкоза Мурат Айдин на своїй сторінці в соціальній мережі X (колишній Twitter), передають Патріоти України.

Публікація очільника міста була зроблена у Всесвітній день котів — 17 лютого. Він опублікував кадри з кошеням на ім'я Белла, яке живе в муніципалітеті. На ролику вона підходить до Мурата Айдина, поки той віщає з трибуни в мікрофон, намагається всіляко завадити йому і вимагала ласки.

"Це була наша перша зустріч із Беллою. Це також був її перший і останній досвід координаційної зустрічі. Зараз вона ще більше виросла і разом зі своїм братом тішить наш дім", — ідеться в повідомленні.

Найімовірніше, стався інцидент ще раніше, проте пост вирішили приурочити до свята. Більше кадрів з Беллою опубліковано в мережі не було, проте вона вже встигла стати зіркою мережі після вірусної публікації.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...