У Туреччині стався новий землетрус у провінції, яка раніше постраждала

Увечері в суботу, 18 лютого, у турецькій провінції Кахраманмараш, яка постраждала від руйнівного землетрусу 6 лютого, знову сталися підземні поштовхи, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання Hurriyet з посиланням на агентство з ліквідації наслідків стихійних лих і надзвичайних ситуацій (AFAD) землетрус магнітудою 5,1 стався о 22:31 за місцевим часом (о 21:31 за Києвом) в районі міста Гексун.

Епіцентру землетрусу знаходився на глибині 12,18 км. Поштовхи відчувалися також у навколишніх містах.

Керівник спеціальних Новин CNN Türk у Кахраманмараші Фулія Озтюрк повідомила, що поштовхи різної сили у цій поруйнованій землетрусом провінції Туреччини відчуваються щодня. За її словами, поштовхи були раптовими і тривали близько 20 секунд.

Місцеві мешканці, які були свідками страшних руйнувань, були сильно налякані новим землетрусом. На щастя цього разу поштовхт були значно меншої інтенсивності. Повідомлень про руйнування та постраждалих не надходило.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...