У Туреччині вітер підняв у повітря чоловіка на очах у приятелів (відео)

Місцевий житель під час бурі намагався утримати від падіння парасольку-тент, а замість цього відірвався від землі разом з навісною конструкцією.

Продавці на ринку замість відпочинку отримали стрес. Фото: скріншот з відео.

У місті Османиє в Туреччині вітер підняв у повітря людину, передають Патріоти України.

Місцевий житель під час бурі намагався утримати від падіння парасольку-тент, а замість цього відірвався від землі разом з навісною конструкцією і піднявся на висоту приблизно три-чотири метри. Інцидент трапився 25 березня на міському овочевому ринку. Група продавців влаштувала собі перерву, але в плани втрутився штормовий вітер. Замість чаювання, одному з чоловіків довелося освоювати навички повітроплавця.

Як згадують очевидці, буря тривала не більше 10 хвилин. Після того, як вітер стих, чоловік разом з парасолькою впав на землю, метрах в десяти від місця зльоту. Постраждалого оглянули і констатували, що, на щастя, обійшлося без серйозних травм.

«Я наступив на парасольку, а потім зрозумів, що піднімаюся. Парасолька через якийсь час впала на землю. Я зараз в порядку», - поділився враженнями від польоту Садик Кокадалли. «Ми всі були дуже налякані», - згадують його приятелі.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...