У вагоні київського метро намагалися зґвалтувати дівчину, - МВС (відео)

Підозрюваного затримали на станції метро Театральна

У Києві затримали зловмисника, який намагався зґвалтувати дівчину у вагоні метрополітену. Про це повідомило управління Нацполіції в Київській області.

Вказано, що у вагоні метро сиділи дві молоді дівчини. Раптом невідомий чоловік почав здійснювати щодо однієї з них дії сексуального характеру.

Зловмисник розстебнув їй сукню і почав робити непристойні події. Коли вона почала кричати і плакати, він ударив її в живіт і сказав, щоб дівчина мовчала. Подруги почали голосніше кричати.

Після того, як поїзд зупинився на станції Театральна, крики почув В'ячеслав Дубець, співробітник Головного управління Нацполіції в Київській області. Перелякані дівчата плакали і вказали на чоловіка, який все ще був у вагоні.

Підозрюваний чинив опір і намагався втекти, штовхнувши правоохоронця зі сходів ескалатора. Поліцейський наздогнав нападника вже на вулиці, затримав та доставив у відділення поліції метрополітену. Той дорогою пропонував копу хабар.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...