У Варшаві до лікарні доставили купу відвідувачів басейну, котрі постраждали через отруєння води. Поліція затримала підозрюваниз

У Варшаві десятки людей отруїлися в басейні

В одному з варшавських басейнів сталося масове отруєння хлором. 60 людей були евакуйовані, ще 21 – доставлені в лікарні для обстеження, передають Патріоти України з посиланням на Польське радіо.

Зазначається, що інцидент стався у п’ятницю ввечері у басейні Полонез. У столичній поліції заявили, що затримали трьох осіб для з’ясування обставин.

Серед постраждалих від отруєння були діти. Деякі з потерпілих уже повернулися додому.

Поліція не розголошує подробиць розслідування, однак Яцек Вишневський зі столичної поліції підтвердив факт затримання трьох осіб.

"Це працівники басейну. Усі зібрані матеріали в цій справі будуть доставлені в прокуратуру для подальшого аналізу. Саме вона буде займатися справою", – поінформував він.

За словами Вишневського, станом на ранок суботи четверо дітей усе ще перебували в лікарні на обстеженні.

Басейном керує Центр спорту та відпочинку варшавського району Тарґувек. Директор закладу Яцек Пазук в інтерв’ю Польському радіо RDC розповів, що є дві версії: або система хлорування вийшла з ладу, або хтось із працівників припустився помилки.

Отруєння хлором часом трапляється

Захід в шоці, турки замислилися: Ердоган привселюдно дав ляпаса маленькому хлопчику, який не поцілував йому руку. Після цього знов підсунув свою руку дитині (відео)

неділя, 28 липень 2024, 15:15

Поцілунок руки в Туреччині — знак надзвичайної поваги та любові молоді до старших родичів. Зазвичай діти цілують руку своїй бабусі та дідусеві, іноді іншим людям похилого віку. Поза родиною діти самі вирішують кому таку велику шану виявляти. Президен...

23-річний синок соратника Кадирова побив полковника МВС РФ, відповідального за безпеку серця Москви (відео)

неділя, 28 липень 2024, 15:00

Слідчий комітет розмістив відео бійки 23-річного Тимура Бажаєва біля Лужників, який побив начальника відділу охорони громадського порядку УВС ЦАО Москви, полковника Олександра Махоніна. . Він відповідав за всю суспільну безпеку Центрального округу сто...