"У вас обох є надійне плече. Це відчувається": Фото Залужного з дружиною розчулило українців

Екс-головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний показав миле фото з дружиною Оленою. На своїй сторінці в Facebook він оприлюднив знімок, зроблений в полі, передають Патріоти України.

І Валерій, і Олена постали у військовій формі і бронежилетах. Генерал ніжно обіймає свою дружину за плече, а вона широко посміхається на камеру. Помітно, що подружжя щасливі разом, незважаючи на умови, в яких вони перебувають.

Українці із захопленням відреагували на те, що дружина Залужного разом з ним їздить у відрядження. Вони захоплюються жінкою, яка більше 20 років тому стала дружиною "залізного" генерала.

Що пишуть фоловери

  • "Обіймаю вас обох! Ми завжди поруч, завжди у вашому розпорядженні. Перемога прийде! Ви досягнете своєї мети"
  • "Чудова пара"
  • "Щастя вам у всіх його вимірах"
  • "Слава герою України і дружині за підтримку і терпіння"
  • "У вас обох є надійне плече. Це відчувається. Класне фото"
  • "Нехай Бог оберігає вас. Щире вам спасибі"

До слова, Валерій Залужний розповідав про те, що мало часу проводить з дружиною і дітьми. Однак, за його словами, вони розуміють його і підтримують.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...