"У вас разрешение есть?": У Києві продавець шаурми обматюкав журналістів і покусав оператора (відео)

Журналістка програми «Якісне життя» на телеканалі «Київ» вирушила на перевірку закладу харчування, у якому продають шаурму, біля станції метро «Політехнічний інститут». Про це повідомляється на сайті телеканалу, передають Патріоти України.

Знімальна група ледь встигла зайти до МАФу, як їх буквально виштовхали звідти. Працівник закладу постійно повторював: «Не треба нас знімати». Після того, як журналісти вийшли з МАФу, на них напав працівник закладу: кричав, штовхався та вимагав якогось дозволу. Наприкінці сутички чоловік зачинив вітрину та обурено пішов всередину закладу. Знімальна група викликала на місце події поліцію, адже працівник кіоску застосував силу до журналістів, зокрема, вкусив оператора.

Надалі з цією ситуацією розбиратимуться поліціянти. Застосування фізичної сили до журналістів карається законом, за це передбачена кримінальна відповідальність.


Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...

Як переселенцям з дітьми продовжити отримання виплат ще на пів року - нюанси, які варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 11:30

22 березня було прийнято чергові зміни до Порядку надання допомоги на проживання ВПО (було розширено категорії отримувачів допомоги). За яких умов сім'ям з дітьми можуть бути продовжені виплати ще на 6 місяців, розповіли в "Юридичному пораднику для ВПО...