"У вас смердить з рота": Арсен Мірзоян різко відповів на закиди, що розважається під час війни

Співак Арсен Мірзоян від початку повномасштабного російського вторгнення виступає на благодійних концертах і збирає гроші на допомогу ЗСУ. Однак не обходиться без закидів, що він, мовляв, "розважається" на концертах під час війни. Музикант не став мовчати і відповів на гнівні коментарі в мережі. На своїй сторінці в Instagram він опублікував світлини з українськими військовими та розповів, що, завдяки виступам, йому вдалося зібрати кошти на техніку для захисників, передають Патріоти України.

"Взагалі-то я не рефлексую, але сьогодні захотілося. На "гівнокоментар" під афішею концерту "розважаєтеся" відповідаю - у вас смердить із рота! І доповідаю про результати "розваг": два пікапи (Mitsubishi L200, Toyota Hilux) і дрон Mavic 3 pro. Доставлено!" - написав Мірзоян.

Після цього шанувальники підтримали Мірзояна в коментарях. Вони пишуть:

  • "Арсене, велика честь звертати увагу на негатив непотрібних людей! Пишаємося вами і нехай вам сторицею все повертається за добрі справи"
  • "Не у всіх є розум, а є тільки мозок за структурою желе"
  • "Дякую за вашу позицію. Молодець".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...