У вас вдома теж може бути: Палець жінки ледь "не вибухнув" після укусу всім відомої тварини (фото)

28-річній Крістал Радд із Британії зробили операцію на пальці після смертельного укусу павука-вдови. Жінка думала, що це прищ і навіть спробувала виколоти набряк на місці укусу стерилізованою шпилькою. Про це пише Dailystar, передають Патріоти України.

Небезпечний відбиток Радд вперше помітила на своєму пальці 25 березня. Вона відчувала жахливий біль – навіть після того, як лікарі призначили антибіотики та антигістамінні препарати, оскільки вважали це укусом гедзя. Але на початку квітня Крістал була в агонії. Вона розповіла, що відчувала, ніби її палець "вибухне", і 3 квітня її терміново доставили до лікарні для екстреної операції.

"Біль почав ставати нестерпним. Мені довелося попросити свого старшого сина, якому вісім років, допомогти мені одягнутися, тому що я не міг поворухнути рукою. Мій палець, у який мене вкусили, був червоним. Здавалося, що збирається "вибухнути", - розповіла жінка.

Їй лікарі провели операцію і зараз вона відчуває полегшення, попри те, що вона досі не рухає ушкодженим пальцем.

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...