У Вашингтоні матч Головної ліги бейсболу перервали через стрілянину. Глядачі в паніці тікали через паркан (відео)

Увечері 17 липня у Вашингтоні довелося перервати матч Головної ліги бейсболу (MLB) США між «Вашингтон Нешналс» та «Сан-Дієго Падрес». Гра була у самому розпалі, коли поруч зі стадіоном пролунали постріли. Навіть шум трибун не заглушив їх, зазначають Патріоти України.

Озброєний поліцейський на стадіоні у Вашингтоні

Глядачі у паніці кинулися шукати укриття. Почалося стовпотворіння. Кошмар тривав хвилин 15. Коли все вляглося, люди почали шукати своїх близьких, дзвонили на мобільні телефони.

Як повідомляє поліція, стрілянина сталася на парковці біля стадіону. Стріляли кілька людей, які сиділи у двох автомобілях. Вочевидь, це були кримінальні розбірки. Одна з куль потрапила у дівчину, яка стояла біля входу на стадіон. Вона не мала жодного стосунку до інциденту, просто опинилася не в той час і не в тому місці.

За офіційними даними, в результаті інциденту госпіталізовані три людини з вогнепальними пораненнями, зокрема дівчина. Ще двом медичну допомогу було надано на місці.

Бейсбольний матч було вирішено перенести. Поліція розшукує учасників перестрілки. За інформацію, яка допоможе у цьому, оголошено винагороду у розмірі 60 тисяч доларів.

Шеф поліції Вашингтона Роберт Дж. Конті заявив, що час покласти край збройному насильству у місті. «Ми всі несемо колективну відповідальність за те, щоб наші діти могли спокійно жити тут. Закликаю вас згуртуватися та сказати рішуче „Ні!“ насильству», — сказав Конті.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...