У важкому стані: У Москві екстрено госпіталізували продюсера Алібасова

Барі Алібасов переплутав токсичний засіб для промивання труб із водою й отримав сильний опік стравоходу.

Барі Алібасов. Фото: Utro.

У вівторок, 4 червня, відомий російський продюсер Барі Алібасов отруївся засобом для прочищення труб, повідомляють Патріоти України.отруївся засобом для прочищення труб.

За даними "П'ятого каналу", його у важкому стані екстрено госпіталізували в Москві, а лікарі почали боротися за життя ще в машині швидкої допомоги.

За попередніми даними, продюсер переплутав токсичний засіб для промивання труб із водою й отримав сильний опік стравоходу.

-->

За даними ЗМІ, його у важкому стані екстрено госпіталізували в Москві, а лікарі почали боротися за життя ще в машині швидкої допомоги.

За попередніми даними, продюсер переплутав токсичний засіб для промивання труб із водою й отримав сильний опік стравоходу. "Для порятунку його життя знадобилася допомога лікарів швидкої допомоги і токсикологів. Втім, медики впевнені, що з продюсером усе буде гаразд", – йдеться в повідомленні.

Джерела "КП" розповіли, що рідина стояла на столі в квартирі у Мерзляковському провулку. За даними Telegram-каналу 112, медики промивали шлунок марганцівкою протягом півгодини, але це не допомогло. У результаті Алібасова відправили до токсикологічного відділення НДІ ім. Скліфосовського.

-->-->

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...