У вбивстві підозрюють бойфренда: Спливли жахливі деталі розправи над студенткою у Львові

У Львові поліція виявила тіло 19-річної студентки Дарини Косенок. Дівчина навчалася на другому курсі філологічного факультету ЛНУ ім. І. Франка, жила в гуртожитку. Вона була не львів'янкою, приїхала з міста Кам'янське Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

Дівчина вийшла з гуртожитку і пропала

19-річна Дарина вийшла з гуртожитку №3 ЛНУ ім. І. Франка 29 березня близько 16:00. На зв'язок дівчина перестала виходити, і у гуртожиток ввечері вона не повернулася. На наступний день мама дівчини, яка живе в Кам'янському, зв'язалася з поліцією Львова і попросила відшукати доньку.

Студентку знайшли мертвою в орендованій квартирі через добу

Виявилося, що у 19-річної Дарини є бойфренд. Він не жив постійно у Львові, але часто приїжджав у місто, щоб побачитися з дівчиною. Вони орендували квартиру на вулиці Личаківській, 36. В цей квартирі тіло Дарини зі слідами множинних ран виявила поліція. Рани вказували на те, що смерть дівчини була насильницькою.

Поліцію на місце трагедії викликала власниця квартири. "На тілі загиблої поліція виявила множинні рани, які, ймовірно, і стали причиною смерті. Особа дівчини встановлена – нею виявилася 19-річна жителька Дніпропетровської області, студентка одного з ВНЗ Львова.

Підозрюваного затримали через добу

19-річного жителя Житомирської області знайшли в середу, 31 березня у Східниці, Львівської області. Відомо, що родом він з Житомирської області. Хлопець переховувався в одному з хостелів.

Як повідомили в поліції, хлопець зізнався у скоєнні злочину, але причини такої жорстокості на цей момент невідомі. Він розповів, що у Львові бував наїздами – щоб побачитися з Дашею, проживав на найманій квартирі. Дарини постійно жила в гуртожитку. Проводиться розслідування. Молодій людині загрожує до 15 років позбавлення волі.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...