У Венедіктової помітили годинник Hublot за 10 000 євро, генпрокурорка виправдовується

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова спростувала, що її годинник Hublot коштує 10 000 євро. За її словами, це лише його репліка, вартість якої нібито становить менше 5 тисяч гривень. Про це повідомили на сторінці Центру протидії корупції у Facebook, передають Патріоти України.

Там зазначили, що така інформація з приводу елітного аксесуару міститься в офіційній відповіді Національного агентства з питань запобігання корупції на відповідний запит.

"Отримали відповідь НАЗК щодо незадекларованого годинника, який ми неодноразово помічали на руці генпрокурорки Венедіктової. За всіма ознаками годинник, який засвітила Венедіктова, це Hublot з колекції Big Bang. Вартість такого – до 10 тисяч євро. Але в декларації генпрокурорки його немає", – нагадали у ЦПК.

"Венедіктова підтвердила НАЗК, що це дійсно Hublot, але не справжній годинник, а копія за нецілих 5 тисяч грн. А ви як думаєте, Венедіктова справді носить підробку (пацани на районі засміють) чи генпрокурорка бреше і носить справжній Hublot?" – із сарказмом наголосили у повідомленні.


"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...