У вересні можна не чекати: Народний синоптик розповів, коли до України прийде бабине літо

Бабине літо прийде до України на початку жовтня. Про це у коментарі ТСН.ua розповів народний синоптик Стас Щедрін? передають Патріоти України.

"Бабине літо прийде скоріше за все на початку жовтня - у період від 1 до 10 числа. У вересні його можна не чекати - до кінця цього місяця погода буде такою, як зараз", - прогнозує синоптик.

Водночас він зазначає, що ще одне бабине літо можливе у перших числах листопада. Тоді, за словами Щедріна, в Україні теж очікується потепління та малодощова погода.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...