У Відні вибухнула і впала житлова висотка (фото, відео)

Чотири особи були серйозно поранені, ще шестеро отримали легкі поранення.

У столиці Австрії Відні в середу, 26 червня, прогримів потужний вибух у житловому п'ятиповерховому будинку. У результаті будівля на вулиці Прессгассе, в якій трапилася НП, частково обвалилася з лицьового боку, повідомляють Патріоти України із посиланням на ТАСС.

Поранено мінімум 10 осіб. Зазначається, що вибухова хвиля була відчутна на кількох сусідніх вулицях. На місце події прибули екстрені служби. Ймовірною причиною вибуху назвали витік газу.

Як уточнюється в Telegram-каналі "Карточный Домик: Европа" з посиланням на пожежну службу Відня, чотири особи були серйозно поранені, ще шестеро отримали легкі поранення. Сусідні з Прессгассе вулиці були перекриті. Пожежники, рятувальники і поліція приступили до усунення наслідків вибуху.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...