У відомої російської актриси паралізувало обличчя після скандалу з наркотиками

Музикант Андрій Ковальов розповів, що у актриси Наталії Бочкарьової, яка потрапила в скандал пов'язаний з наркотиками, частково паралізувало обличчя. Через погане самопочуття вона не змогла з'явитися на зйомках шоу, а зараз не в змозі навіть вийти з дому, пише "СтарХит", передають Патріоти України.

"Ми спілкуємося, я підтримую її у всій цій історії. Наташа хворіє, злягла з температурою під 40. У неї на тлі всього цього кошмару паралізувало половину обличчя", - заявив музикант. Сама Бочкарьова не коментує проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилася інформація про затримання Бочкарьової з кокаїном. Сама актриса у відповідь на галас у пресі заявила, що все це брехня, і весь день вона провела з дітьми.

Незабаром спливло відео затримання поліцією актриси з наркотиками, а також дивний ролик біля під'їзду. На першому ролику вона каже, що кокаїн тримає в трусах. Пізніше також стало відомо, що вона має більше 67 штрафів за різні порушення ПДР.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...