У Вільнюсі вулицю, де розташоване посольство Росії, назвуть "вулицею Героїв України"

У Вільнюсі вулицю, де розташоване посольство Росії, назвуть "вулицею Героїв України". Про це у своєму Фейсбуці повідомив мер міста Реміґіюс Шимашюс, зазначають Патріоти України.

"Ми домовилися, що поки безіменна вулиця, яка веде до посольства РФ, буде названа вулицею Українських Героїв", — написав мер Вільнюса. Він зазначив, що формальності будуть вирішені найближчим часом у порядку, встановленому законом.

"Відтепер кожному працівникові посольства РФ доведеться вшановувати українських героїв. А всі, хто писатиме листи посольству, згадуватимуть жертв російської агресії", — написав Шимашюс. Мер латвійської столиці наголосив, що російське посольство буде єдиною адресою на вулиці Українських Героїв.

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...