У Вінні-Пуха була схожа проблема: Ненажерлива білка застрягла у пташиній годівничці (відео)

Ненажерлива білка стала заручницею металевої клітки. Усе через те, що гризун дуже хотів паласувати смаколиками для птахів. Королівське товариство з питань запобігання жорстокому поводженню з тваринами (RSPCA) опублікувало відео порятунку білки, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що гризун став заручником пташиної годівниці. Конструкція складалася з металевого корпусу-сітки та відділом з горішками у центрі пристрою. Для птаха там достатньо місця, аби пролізти та взяти смаколики. Проте для великої та дуже вгодованої білки місця виявилося надто мало. Звірятку вдалося залізти всередину конструкції, проте вибратися – не змогла.

Помітивши тварину, люди відразу звернулися за допомогою до рятувальників. Один із них розрізав прути сітки, використовуючи кусачки. Поки чоловік працював, звірятко дивилося на нього нещасними очима та навіть не рухалося.

Рятувальникам вдалося звільнити білку без жодних ушкоджень. Після цього звірятко втекло до лісу.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...