У Вінниці колишній СБУшник протаранив авто швидкої допомоги та звинуватив її водія

Водій швидкої допомоги Олег Притуляк поспішав на важливий виклик: жінці, хворий на коронавірус, стало погано – стався серцевий напад.

У Вінниці колишній співробітник СБУ на BMW X 5 врізався в авто швидкої допомоги. Водночас експрацівник силового відомства звинувачує в аварії самого водія швидкої. Про деталі події розповіла в блозі на "Українській правді" народна депутатка від фракції "Голос" Олександра Устінова, передають Патріоти України.

В день скоєння ДТП водій швидкої допомоги Олег Притуляк поспішав на важливий виклик: жінці, хворий на коронавірус, стало погано – стався серцевий напад. Він їхав по відкритій дорозі з включеними маячками та звуковими сигналами, коли з боку у нього врізався водій позашляховика. Хоча за всіма правилами швидку треба було пропустити, зазначила Устінова.

Нардепка сказала, що лікарня відмовилася виплачувати ремонт в 120 тисяч гривень за пошкоджене авто. Страхова також не покриває збитки, поки рішення суду не буде на користь Притуляка.

"Якщо ж Олег програє суд – його ще й визнають винним в аварії, яку він не здійснював, і йому доведеться відшкодовувати вартість розбитого позашляховика ексСБУшника. У свою чергу, на чоловіка, постійно тисне Олександр Іванюк, водій "БМВ", щоб справа не мало гучного розголосу. Так, нещодавно він дзвонив йому з погрозами "почати вести себе інакше", якщо справу не вирішать "тихо". Цю розмову оприлюднив адвокат потерпілого", – повідомила Устінова.

Також ексСБУшник домігся в суді проведення експертизи за свій рахунок, щоб перевірити: чи міг він дійсно пропустити швидку допомогу. Притуляк і його адвокат побоюються, що результати такої експертизи можуть підробити. Відомо, що Іванюк працював в Києві у відділі фінансового забезпечення механіком-водієм. Зараз він судиться з СБУ за неотримання додаткових виплат з 2011 по 2017 рік.

Дефіцит робочих рук в недоімперії може збільшитися на сотні тисяч: Таджикистан терміново застеріг своїх громадян від поїздок до РФ

неділя, 28 квітень 2024, 9:32

Міністерство закордонних справ Таджикистану у суботу, 27 квітня, випустило термінову рекомендацію для своїх громадян, закликавши без необхідності не відвідувати Росію. Про це йдеться на сайті відомства."МЗС рекомендує громадянам країни тимчасово утрима...

Яку пенсію можна буде отримати з зарплатою 10 тис. грн

неділя, 28 квітень 2024, 8:45

В Україні з зарплатою в 10 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої сягає всього 2818,8 грн. Розмір виплати залежить від кількох показників, передають Патріоти України. Про це йдеться в публікації OBOZ.UA. Так, згідно з ...