Жила свою роботою і учнями: У Вінниці коронавірус вбив вчительку школи (фото)

У понеділок, 5 жовтня, у лікарні м.Вінниці померла вчителька історії міської школи №10 Лілія Заворотна, у якої діагностували коронавірус. Про це повідомляє видання "33-й новини", передають Патріоти України.

Колеги Лілії Заворотної розповіли, що жінка три тижні знаходилася у важкому стані в лікарні. До останнього її рідні, колеги та учні сподівалися на одужання, але ураження організму було занадто сильним.

Директор школи №10 Світлана Куца з сумом зазначила, що вчительська спільнота втратила "вчителя від Бога" - Лілія Павлівна була визнаним педагогом та гордістю школи, її поважали та любили учні.

Лілія Заворотна спочатку працювала у школі №25 Вінниці, а потім у 10-ій.

Відомо, що церемонією прощання із Лілією Заворотною займається її чоловік. Вона відбудеться за всіма вимогами згідно з протоколом про пандемію.


Варто зауважити, що раніше від коронавірусної хвороби помер директор школи №7 м. Вінниці Олександр Сухомовський, захворювання перенесли багато працівників шкіл та керівництво департаменту освіти виконкому міськради. Батьки та педагоги навчальних закладів міста все більше починають говорити про те, що школи та виші Вінниці треба негайно переводити на дистанційне навчання.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...