У Вінницькій області зіткнулися автобус і вантажівка, багато людей постраждало (фото)

У середу, 29 травня, у Вінницькій області зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка. Відомо про 11 постраждалих. Про це повідомила поліція Вінницької області, передають Патріоти України.

Аварія сталася ввечері 29 травня в селі Писарівка, що неподалік Вінниці. За попередньою інформацією, автобус, що здійснює нерегулярні перевезення, врізався у вантажівку.

Нацполіція

Унаслідок ДТП автобус перекинувся. Відомо про 11 постраждалих. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює всі обставини та причини аварії.

Не хочуть потрапити під мобілізацію? Українці різко збільшили сплату аліментів

неділя, 6 жовтень 2024, 11:45

У 2024 році українці стали відповідальніше ставитись до сплати аліментів – порівняно з минулим роком, приріст склав 30%. Причина – загроза втрати відстрочки від мобілізації, передають Патріоти України. Про це повідомив керівник Центрального управління ...

Надбавка до пенсії в Україні від 300 до 600 грн: Ось хто має право

неділя, 6 жовтень 2024, 10:44

Деякі українські пенсіонери можуть отримати доплату до пенсії. Йдеться про тих громадян, які досягли певного віку. Детальніше про це повідомили в пресслужбі Головного управління ПФУ в Полтавській області у Facebook, передають Патріоти України. Пенсіоне...