"У вівторок Україна буде однією з найтепліших країн Європи. А на вихідних стрімко похолодає": Синоптик розповіла, яких сюрпризів чекати

"У вівторок Україна буде однією з найтепліших країн Європи. Температура повітря протягом дня становитиме +20+24 градуси, лише в західних областях дощі знизять градуси до +16+19-ти", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Південно-східний вітер очікується поривчастим, у західній частині до штормового. Дощі пройдуть у західній частині України, підійде циклон Gizela, ввечері опади посиляться, трохи зачеплять також під кінець дня Одещину. А в більшості областей переважатиме суха погода.

У Києві завтра - найтепліший день з подальшої синоптичної перспективи, до +20 градусів. Вітерець, щоправда, може задувати рвучкий, південно-східного напрямку. Дощі в столиці малоймовірні.

На Покрову та День захисника України дощі очікуються місцями в західних областях, можуть торкнутися трохи Житомирщини та Київщини. І все. На Заході 14-го жовтня похолодає вдень до +10+15 градусів, на Півночі, у Вінницькій та Черкаській областях буде в межах +14+19 градусів, на решті території +19+24 градуси.

Суттєве похолодання в Україні передбачається вихідними, 17-18 жовтня.
Так що скористайтеся теплими днями, купіть нові вовняні пледи і нову щітку для вичісування шерсті у котів - буде чим зайнятися під дощ та холоднечу".


А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...