У водія відірвався тромб: У Запоріжжі сталася жахлива НП з маршруткою (відео)

Медики швидкої допомоги, які приїхали на місце аварії, зуміли лише констатувати смерть чоловіка.

У середу, 18 грудня, в Запоріжжі рано вранці водій маршрутного таксі помер за кермом, авто врізалося в стовп. Про це повідомляється на каналі "Це Запоріжжя" в Telegram, передають Патріоти України.

Через смерть водія маршрутка втратила керування, і дивом уникла зіткнення з трамваєм, після чого і влетіла в стовп. Слід зазначити, що автомобіль їхав без пасажирів, оскільки водій тільки виїжджав на маршрут.

Медики швидкої допомоги, які приїхали на місце аварії, зуміли лише констатувати смерть водія від відриву тромбу. У мережі було опубліковано відео з місця, де сталася надзвичайна подія.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...