У Волинській області на підприємстві співробітник убив колегу струменем води з мийного апарата

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

На Волині на одному з підприємств Горохівського району чоловік убив свого 42-річного колегу. Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіції Волинської області у вівторок, 29 грудня, передають Патріоти України.

Прес-служба уточнила, що між підозрюваним і його жертвою відбувся конфлікт. Як наслідок, 53-річний чоловік, перебуваючи на роботі, спрямував в обличчя опонента струмінь води з мийного апарату. "Струмінь потрапив потерпілому до рота, що спричинило його смерть", – йдеться в повідомленні. Тіло мертвого робочого було знайдено незабаром після інциденту.

Правоохоронці затримали 53-річного жителя Волині. Йому оголошено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК). На якому саме виробництві стався злочин, копи не повідомили.

Для водіїв в Україні запровадять правила страхування, як у ЄС: Що передбачає

вівторок, 21 травень 2024, 17:30

В Україні змінять правила обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (автострахування, автоцивілка). Зокрема, страхові суми поступово зростуть до європейського рівня (1 млн грн на одного потерпі...

Мін’юст назвав кількість засуджених, які вже подали заяви на службу в армії

вівторок, 21 травень 2024, 17:26

Вже понад 3 тисячі засуджених подали заяви на умовно–дострокове звільнення від відбування покарання для безпосередньої участі в обороні України. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила заступниця міністра юстиції Олена Висоцька. Ззступниц...