У ворога мінус три дивізіони ЗРК С-300 і не тільки: Названо всі об'єкти, які були уражені в Криму з початку літа

Від початку літа в тимчасово окупованому Криму дуже "гаряче". Збройні сили України активно знищують ворожі військові об’єкти. Загалом на півострові вже відмінусовано три дивізіони ЗРК С-300 і не тільки. Про це повідомляє "Крим. Реалії".

Зазначається, що на початку червня українські війська уразили буксир проєкту 498 "Сатурн" або "Протей" на озері Панське.

Також з початку червня 2024 року до сьогодні в Криму було уражено щонайменше три дивізіони ЗРК С-300, чотири установки ЗРК С-400 і три установки радарів. Примітно, що експерти з американського Інституту вивчення війни вважають, що українські удари по об'єктах РФ в Криму спрямовані на ослаблення протиповітряної оборони перед появою винищувачів F-16.

"Як тільки....": У Держенергонагляду пояснили, коли в Україні покращиться ситуація в енергосистемі

середа, 17 липень 2024, 0:10

Невдовзі навантаження на енергосистему зменшиться, що нормалізує її роботу. Це пов'язано з тим, що в Україні спаде спека. Про це в ефірі телемарафону сказав голова Держенергонагляду Руслан Слободян, передають Патріоти України. За словами Слободяна, чер...

Лайма Вайкуле вперше заспівала українською мовою чим довела до сказу росіян (відео)

вівторок, 16 липень 2024, 23:40

Латвійська співачка Лайма Вайкуле вперше заспівала українською мовою та довела цим росіян до істерики, інформують Патріоти України. Артистка виконала українську пісню на одному зі своїх концертів, відео з якого активно поширилося в Мережі. . На кадрах ...