У випадкового свідка влучило кілька куль: В Одесі квартирний злодій влаштував стрілянину

Поліція встановила особу зловмисника, ведуться його пошуки.

В Приморському районі Одеси квартирний злодій поранив з пістолета чоловіка, який попередив крадіжку. Про це у соціальних мережах повідомили очевидці НП, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався на території висотного житлового комплексу «Диво-місто», розташованому по вулиці Середньофонтанській, 19/б. Зі слів очевидців, квартирний злодій смикав за ручки вхідних дверей на різних поверхах будинку.

Побачивши це, до невідомого звернувся один з мешканців з вимогою пояснити свою поведінку. Зловмисник дістав пістолет, зробив 7 пострілів і втік. У чоловіка влучило 4 кулі. За попередніми даними, поліція встановила особу зловмисника, ведуться його пошуки. За іншою інформацією, підозрюваний затриманий. У поліції інцидент поки не коментують.



У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...