У вишиванці кольору неба: Кондитер Ліза Глінська з "МастерШеф" вийшла заміж (фото)

Попри війну, українці продовжують створювати сім'ї. 20 травня вийшла заміж Ліза Глінська, переможниця шоу "МастерШеф-2". Обранцем кондитера став Максим Большаков, з яким вона заручилася майже рік тому, повідомляють Патріоти України.

Закохані зареєстрували стосунки у Києві в колі найближчих людей. "Ми це зробили, незважаючи на дощ та війну. Ми все встигли і почалася сирена", - розповіла Ліза в Instagram-історіях та показала фотографії свого щасливого дня.

Наречений та наречена відмовилися від класичного весільного вбрання. Ліза була одягнена у гарну сукню-вишиванку небесного відтінку та віночок у кольорах українського прапора. Наречений обрав білу вишиванку з візерунком у тон та блакитні джинси. "Попри все" - написала Ліза.

Для Лізи Глінської це другий шлюб. Кулінар уже була заміжня, але розлучилася через особисту трагедію. Коли жінці було 25 років, вона втратила дитину під час пологів. Після пережитого горя, Ліза віддалилася від чоловіка, замкнулася в собі, а потім - зовсім пішла від нього. І лише кулінарія витягла її з того стану.

Зараз Глінська – засновник та викладач "Кондитерської школи "GL", автор та видавець двох книг, кулінарний експерт українських телешоу, лауреат Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва Mondial des arts sucres 2016 у Парижі.

Була суддею проектів "МастерШеф. Професіонали", "МастерШеф-9", в яких оцінювала результати конкурсантів разом з Ектором Хіменес-Браво та Володимиром Ярославським.


Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...